SINDIRGI FORUMU

Elinizdeki fotoğraf yada videolarınızla birlikte duygu ve düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz bir ortamda bulunmaya ne dersiniz?

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  TakvimTakvim  GaleriGaleri  SSSSSS  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Yeni Başlık Gönder   Cevap GönderPaylaş | 

Pürsünler için görüşleriniz!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
AyDıN
Admin
Admin

Rep gücü: 239
Rep puanı: 0

MesajKonu: Pürsünler için görüşleriniz!   Salı Nis. 21, 2009 4:49 am

AKLINIZA GELENLERİDE SİZ EKLERMİSİNİZ!

En son AyDıN tarafından Paz Nis. 26, 2009 10:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kullanıcı profilini gör http://www.pursunlerim.tr.gg
AyDıN
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Pürsünler için görüşleriniz!   Salı Nis. 21, 2009 5:28 am

Köyümüze bunca yapılanlardan sonra, geride kalan yenilikleri burada dile getirelim istedim... lol!

Öncelikli sorunlarımızı ortaya koymak adına ilk akla gelenlerin bazılarını ben dile getireyim...

1 - Köy içindeki yolların mümkün olan noktalarında genişletme çalışmasının yapılması,

2 - Salavat yolunun baştan sona genişletilmesi,
3 - Atık su ve pis suların tahliyesinin yapıldığı derenin açık olan yerlerininde kapatılması ve yol seviyesinden aşağıda kalan bölümlerinin dolgu ile tahliyesi,

4 - Göçük evlerin temizlenmesi,

5 - Düğün ve yemek salonunun yapılması,

6 - Sulama sorununa köklü çözüm getirilmesi,

Bunlar ilk bakışta benim aklıma gelenler, bu ve buna benzer konularda görüşlerinizi aktarmanızı bekliyoruz!

Pürsünler için Görüşleriniz!!! Sevgili Köylülerimiz!

Hep düşünmüşümdür zaman zaman, Köyümüz içersinde, gelen bir misafirinizi yanınıza alıp, şöyle bir gezdirdiğiniz olmuştur. Benim oldu ve dışardan birinin söyleyebilecekleri kendi söylediklerimizden daha çarpıcı olabiliyor...

Nasılmı? Bir gün gelen yabancı bir misafirimle Köyümüz içinde turlarken yapılması gerekenleri onun gözlemleriyle birlikte değerlendirdik ama, o gün bu gündür, içimde bir ukte olarak kaldı. Şimdi ise bunu sizlerle paylaşmak istedim.

Öncelikle, harebe evler ve bazı evlerin çevre (bahçe) duvarları nedeniyle yollarımızın darlığı ilk bakışta dile getirilen bir konu oldu... Peki bu duruma çözüm getirmek çokmu zor acaba diye kendi kendime sordum... Sanırım bunu cevabını silerde bulmakta zorlanmayacaksınız. Tabiiki son derece basit bir mesele ama bu duruma, konuya muhatap olabilecek köylülerimizin karşı çıkmaması haliyle çözümlenmesi mümkündür.

Köy içi yollarımızın düzenlenmesi (genişletme anlamında) bana göre gayet kolay sayılır. Şu andaki hale bile getirmek yıllar aldı, bunada çok şükür ama bu çalışmalar yapılırken yine dikkate alınmayan bir hususdan bahsetmek istedim. Bir kere sözünü ettiğim bazı noktalarda, fuzuli şekilde bırakılmış taşlar, çalı çırpı artıkları göçük virane yerler varki, bunlar yolun genişletilmesine etkili olabilecek durumdadır.

BİR BAŞKA SORUNUMUZDA; Yine bu yukarıda dile getirdiğim soruna paralel, taaa şeremetlerin Ali dayının evinin önünden tutunda, Okul lojmanlarının bulunduğu alana kadar Köy deresi yıllar önceki imkanlara göre yapılmış, ancak yol seviyesinden bayaa aşağılarda kaldığından üzerinin dolgu yapılarak yolun düzlenmesi sağlanmamıştır. İşte bu sorununda çöüzümü için "yol tasviye çalışması"nın yapılması halinde mükemmel bir temizlik ve geniş bir yol alanı yaratmak mümkün olacaktır.

Siz ne dersiniz köylülerim!

AyDıN
Admin
Admin

MesajKonu: PÜrsünler'li olmak "TAŞIN ALTINA EL ATMAK" değilmi?   Salı Nis. 21, 2009 5:39 am

Bence elbette taşın altına koymaktır. Peki bu nasıl olacak! İllaki maddi katkı anlaşılmamalı bu sözden... Manen bu köyden olduğunuzu hissttirmenizdir sizden beklenen.

Burada görüşlerin paylaşılmasındam kastımız, "insanlar konuşa konuşa" olayından hareketle konup tartışarak en iyiye, en güzele kavuşmaktır.

Artık bananecilikten kurtulsak diyorum, sevgili arkadaşlar. Benim bildiğim bilgisayar başında olabilen öyle çok arkadaşımız (köylümüz) varki, bu sayı şaşırtacak kapasitede tahmin ediyorum...
lol! affraid
AyDıN
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Pürsünler için görüşleriniz!   Ptsi Mayıs 18, 2009 5:54 am

AyDıN
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Pürsünler için görüşleriniz!   Çarş. Haz. 17, 2009 3:59 am

resim103si5.jpg 800x600 103.49KB

yıldız
Admin
Admin

Rep gücü: 86

MesajKonu: Geri: Pürsünler için görüşleriniz!   Çarş. Tem. 29, 2009 5:21 am

Kullanıcı profilini gör

Pürsünler için görüşleriniz!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» Haritada bir köy ismi için fikir?
» 3 mısır tanrı kartı yaması jtp için
» oto minor programı(pedal olmayanlar için)
» Forumlariniz için reklam forumu -> YetkinReklam.com !!
» Anlayamadığım kelimeler için yardım lütfen.